Sunday, October 2, 2011

Foto, fly og dykking..

Aaah.. Dette har vært en herlig helg! På fredag var det siste dagen på ATC Communication kurset og det var en avsluttende prøve.. Igjen, teori er ikke min aller sterkeste side, men det gikk.. Videre var det jo ground school og en hel masse informasjon om vær.. GUD så mye vær.. Tror nesten jeg kan få jobb som værmann på TVNorge hvis det skulle vise seg å ikke være noe suksess som pilot.. Greit å ha flere bein å stå på.. Kvelden gikk med til litt foto og ragging..
                                                      Det gikk sånn:


Lørdag var det flytime.. Ikke det beste været å fly i, da det blåste som fyyyyy.. Fikk prøve meg på noen landinger igjen, og det er ikke utprega kjempelett i et lite fly som beveger på seg bare man puster litt hardt.. Men det gikk overraskende bra!! Nå begynner det å bli skikkelig gøy! Med litt fremskritt blir alt mye gøyere! Etter skolen var det igjen litt foto.. Etter solnedgang atter en gang..

Daytona Beach by night:

Aaaaaaaah.. Søndag morgen.. Klokken er 05.45 og det er på tide å løpe ut av senga fortere enn lysets hastighet! Endelig var det klart for dykking her nede.. Og denne gangen ble det dykking også!! Vi møtte de andre langs veien og kjørte avgårde mot Ocala.. Det ligger litt inn i Florida, vest for Daytona Beach.. Kjøreturen tok ca to timer..
 On the road again:

Blue Grotto var et herlig dykk.. Ikke et sted man drar hver dag, da det er en forholdsvis lite grotte.. Men absolutt et ålreit dykk.. Det var, bortsett fra grotta, en attraksjon der.. Det var den karen her:
   
Den var alt annet enn folkesky.. Og ville helst henge med oss hele tiden.. Den likte seg best rundt brygga, da den visste at det var som regel derfra maten kom.. Og så fort man hoppa i vannet, svømte den bort til deg å skulle inspisere.. Den sa ikke hva den het, men jeg synes det så ut som en "Fred".. Så, døper den herved til Fred! Fred er fet! 

Det har vært en strålende helg, men nå er det natta og prøve å ta igjen litt tapt søvn.. 


Ønsker alle hjemme, borte, eller hvor nå enn dere befinner dere, en strålende uke!

Takk for denne uka.. 

Natt natt 

No comments:

Post a Comment