Saturday, September 10, 2011

Livet i Daytona

Da begynner ting å roe seg litt og stort sett det meste er på plass.. Man begynner fra start igjen, med å kjøpe møbler, seng ++++.. Det er igrunn ganske digg.. Føler at det begynnelsen på noe bra!

Livet i Daytona Beach er helt fantastisk! Folk er så utrolig hyggelige så og si overalt (her har vi Nordmenn noe å lære).

Torsdagen startet med at "the cable guy" kom å fiksa internett og kabel-tv.. Done and done! Etter det gikk turen til Orlando for å handle litt på IKEA.. Handleturen på IKEA gikk sånn som dette:



Her var det ikke plass til noe som helst annet enn at vi fikk trøkka oss inn i bilen.. Eskene og småtinga kasta vi inn i bilen og madrassene, ja madrassene stroppa vi fast på taket. Vi ser fornøyde på hverandre og det er klart for å sette kursen mot Daytona Beach igjen.. Jeg tar tak i dørhåndtaket og er rimelig klar for å sette meg etter en lengre handletur.. Det er da man oppdager at stroppene, som går gjennom vinduene, hindrer oss i å åpne dørene... Tror det er varmen som gjør meg sløv, for det streifa meg ikke engang at stroppene skulle hindre oss i å åpne døra.. Jaja.. Da er det bare å klatre inn vinduet.. Vi fikk endel rare blikk, men vi sparte hvertfall 200 dollar på å kjøre det hjem selv.. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.. Trygt tilbake i leiligheten var det klart for en kveld med montering av IKEA møbler..

Fredag var det igjen klart for en tur til IKEA da vi selvfølgelig klarte å glemme noe til sengene vi kjøpte.. Og i Orlando fant vi hver vår bil.. Ikke en veldig spennende dag egentlig.. Mesteparten av dagen gikk med til å kikke på bil og kjøpe bil.. Ikke mye hokus pokus..

Dagens ting: 



Idag, lørdag, er første dagen hvor vi har kunnet slappe av og bli litt kjent i område.. Kan absolutt slå meg til ro her i to år!

Dagens ting:
"Duh, winning!"

Ikveld er det "housewarming" hos Olafsen rett borti gata her.. 

Ha en fin kveld/natt folkens..

I'm signing out!

No comments:

Post a Comment