Thursday, September 22, 2011

Thunderstorms og væromslag!

Været her kan minne litt om humørsvingningene til en overhormonell tenåring!! Med andre ord, det kan være fint i det ene sekund.. Man lukker øynene, teller til tre og ser man det, der var det lyn og torden! Så, det ble ikke noe flytime på Marius idag.. Heller.. Så loggboka ser nå sånn ut; 3 kansellert og 2 utført.. Skal det gå i den farten her, blir jeg værende noget lengre enn forventet.. Men, gjør forsåvidt ikke meg noe.. Utenom dette gikk egentlig dagen som vanlig..

Det er ikke BARE fint vær her;



Slo salto ut av senga sånn rundt halv ni og stupte kråke ut på kjøkkenet for å få i meg noe frokost.. Skumleste litt i boka, pakka bagene, rulla som en badeball ned trappene, stupte inn i bilen og kjørte rolig avgårde mot skolen.. Først på planen idag, var "oral".. Etter dette skulle jeg egentlig fly, men akk så feil! "Ground school" fra 15.30-18.00 igjen idag.. Her har man virkelig lyst til å rive av seg håret.. Ikke alt på en gang, men hårstrå for hårstrå! Men, til slutt er det verdt hvert eneste minutt man har brukt på dette!
Etter skolen har man egentlig ikke tid til så veldig mye.. Man må få innhalert noe middag-lignende.. Dusje (da man svetter av å stå stille på utsiden).. Gi litt oppdateringer hjem.. Ikke tenke på skole.. Også sove.. For neste dag er det samme regla om igjen..

Det har, som du sikkert har lest, vært en dag full av akrobatiske aktiviteter.. Så nå er det klart for senga.. Stjernepossisjonen er inntatt, Radioresepsjonen er på iPad'en og roen har senket seg..

Dere får ha en strålende fredag der hjemme..

Gudd nait!

No comments:

Post a Comment