Wednesday, September 7, 2011

Roadtrip og shopping

Da var en endelig kommet seg frem til leiligheten i Daytona Beach! Vi dro fra Fort Myera etter en førsteklasses frokost på hotellet med egenkomponert omelett! I approve! Turen gikk så videre i Jeep'en til destinasjon Daytona Beach. Turen fra Fort Myers til Daytona tok gode 4 timer. Det er altfor mye å se på her. Så hvis vi skulle fått med oss alt, hadde vi nok vært nærmere der vi startet istedenfor i leiligheten..

Vel inne i leiligheten fant vi ut av at her var det bare å hive seg i bilen å få shoppa litt. (Er forresten over gjennomsnittlig glad for at jeg slipper å drasse rundt på kofferter, bager og sekker på en stund nå. 50 kg med stash er upraktisk å slepe rundt på) Hva skal man kjøpe først? Seng for natten? Sofa og bord? Ting til kjøkkenet? Neeeeida! Første man gjør er å dra til Best Buy og kjøper seg en iPad! Hva ellera liksom.. Alt annet kommer litt etter litt. Etter Best Buy gikk turen til Walmart.... Her kan du LETT bruke et par timer. Her fikk vi kjøpt oss en luftmadrass hver, så vi har noe mykt å ligge på inatt, øl, øl, øl, brus, vann, godis, en liten pakke ost og en giga pakke skinke. Brød er et fremmedord her, så da ble det loff. Man må jo få i seg noen kalorier. De har tyseligvis et meget stort overskudd av ubrukelig bæreposer i butikkene her. De er tynnere enn gladpakck. Er vel ei tilfeldig at de i kassa legger oppi posene i frykt for at de skal ryke, ødelegge noe og bli saksøkt. Fornuftig dag i butikkene der altså. iPad, øl og luftmadrass. Fint!

Etter å ha bært opp ca 10000 bæreposer i leilgheten og fått satt øla i kjøleskapet, var det bare å komme seg ut å få seg noe mat. Endte på KFC idsg. KFC for the win! Her har man mat, kiosk eller restaurant på hvert gatehjørnet. Gjerne McD, Burger King, Wendy's, Tacp Bell, Waffle House osv ved siden av hverandre. Sånn at man har litt å velge mellon.
Det er aå fettet renner ut i gatene.

Men, nå er det nok leking med iPad'en.

Så skal Queen size luftmadrassen til $18 (takk Walmart) testsoves. Ny dag i morgen med mer fett, feite Amerikanere og sol å varme.

God natt folkena

Me checking out of reality and into dreamland

3 comments:

  1. Legg også merke til at om du finner "grovt" brød, smaker det søtere enn søsterkake

    ReplyDelete
  2. Du vet det at om du bare legger litt tanke i ting, så kan du lett bli millionær over der. Jeg vil jo påstå at du er smartere enn en gjennomsnittlig amerikaner, så du kan bare havne i noen små butikk "ulykker" å tjene en formue ;) å du, du du ikke glem coupons... Extreme couponing here we come :-P

    ReplyDelete