Sunday, September 18, 2011

Phoenix East Aviation

En liten stund siden sist...
Men...Da er man igang! De siste dagene har gått med til å ordne siste ting før skolen starter for fullt..

På mandag bar det avsted til skolen å få ordna med ID-kort og litt papirarbeid..
På tirsdag var det igjen klart for en tur til skolen å hente mer bøker og skoleutstyr. Fikk også instruktør da..
Onsdag var det fingeravtrykk, igjen igjen igjen igjen IGJEN. Dette var for å ha lov til og fly på skolen..
Fredag hadde jeg min første "oral"time med instruktøren.. Det var bare en liten gjennomgang av hvordan vi kommer til å gå frem..
På lørdag var det andre "oral"time og første flight! Det så jeg VELDIG frem til! Flytimen varte fra 18.00-19.30 Amerikansk tid.. Var meningen hvertfall.. Men det viste seg at noen hadde vært ute å flydd med flyet tidligere på dagen og hadde klart å glemme og skru av strømmen.. Så da ble det ikke noe flyging på Marius.. Kjipt, men en ny sjanse byr seg igjen mandag, det er også da "ground school" begynner for fullt..

Dagen idag, søndag, skulle gå med til dykking i West Palm Beach.. Dette så jeg veldig frem til.. Jeg hoppa ut av senga litt etter 08.00 og dansa rundt for å gjøre meg klar.. Ble hentet rundt kl 09, og det bar avgårde mot West Palm for en dag full av dykking.. Drøye 3 timer senere, var vi fremme i West Palm hvor vi ble møtt av strålende solskinn og en temperatur man må slåss med for å overleve, og vi gjorde oss klare for båtturen.. Men, det viste seg at det ikke skulle bli noe dykking.. Gruppen som hadde vært ute før oss, manglet 4 dykkere og det ble venting.. Etter å ha sittet ved brygga i gode 2 timer etter planlagt avreise, ble det bekreftet at turen var avlyst.. Alle de 4 savnede var kommet til rette, men ikke alle like oppegående.. Den ene dykkeren ble funnet bevisstløs på bunnen.. Vi fikk ikke så mye informasjon om "ulykken" så hva som har skjedd og hvordan det gikk vet vi ikke.. Da var det inn i bilen igjen og retning Daytona.. Resten av kvelden går med til litt lesing og forbereding til "oral lesson", første dag på "ground school" og første flight i morgen.. Satse på at det ikke er noe stopper i morgen..

Nok en helg og uke er over..

I'm out!

No comments:

Post a Comment